Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ

Η σχολή μας από το 1982 περνάει απο γενιά σε γενιά και διδάσσκει τη σωστή και ασφαλή οδηγική συμπεριφορά. Με εφόδια την εμπειρία μας αλλά και ένα μεγάλο ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ στόλο οχημάτων σε όλες τις κατηγορίες φροντίζουμε για τη σωστή προετοιμασία των νέων υποψηφίων οδηγων.

O Θωμάς Σακελλαρίου έχει εμπειρία 17 ετών στην εκμάθηση οδηγών όλων των κατηγοριών. Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια σχετικά με την εκπαίδευση υποψηφίων οδηγών και έχει αποκτήσει τους ακόλουθους τίτλους σπουδών
1) Μεταπτυχιακό στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας στην κατάρτιση παιδαγωγών κυκλοφορίας σε θέματα ψυχολογίας παιδαγωγικής και οικονομίας
2) Εξειδίκευση στο πανεπιστήμιο Μακεδονίας : Επιμόρφωση εκπαιδευτών στα θέματα της αρχικής και περιοδικής κατάρτισης οδηγών της οδηγίας 2003/59/ΕΚ ( Π.Ε.Ι.)

Ιστορία και εξέλιξη

Λίγα λόγια για να γνωρίσετε την σχολή οδηγών <<ΘΩΜΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ>>
και τις σχόλες ΣΕΚΑΜ – ΣΕΚΟΟΜΕΕ «ΜΑΚΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ»
Τον Γενάρη του 1982 ξεκίνησε η σχολή οδηγών με εκπαιδευτή τον Μάκη Σακελλαρίου και εκπαιδευτικά οχήματα: Ι.Χ. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα, εκπαιδεύοντας χιλιάδες υποψήφιους οδηγούς.
Το 2000 η σχολή ένταξε στον στόλο της και φορτηγό για διπλώματα κατηγορίας Γ (C).
Το 2003 ο Θωμάς Σακελλαρίου, γιός του Μάκη, γίνεται εκπαιδευτής και δουλεύει μαζί με τον πατέρα του στην εκπαίδευση των οδηγών.
Το 2007, στην προσπάθεια για εξέλιξη, οι δύο δάσκαλοι οδήγησης εξειδικεύονται στο πανεπιστήμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ως παιδαγωγοί οδικής κυκλοφορίας σε μαθήματα παιδαγωγικής και ψυχολογίας.
Το 2010 και στην προσπάθεια περαιτέρω εξέλιξης, ο Μάκης Σακελλαρίου ιδρύει τις σχόλες ΣΕΚΑΜ – ΣΕΚΟΟΜΕΕ όπου διευθυντής σπουδών αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Σακελλαρίου, γιος του Μάκη, με την ειδικότητα του μηχανολόγου μηχανικού και πιστοποίηση Συμβούλου ασφαλούς μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων (ΣΑΜΕΕ). Ο Κωνσταντίνος Σακελλαρίου εκπαιδεύει τους επαγγελματίες οδηγούς στον τομέα του ADR, ΠΕΕ και ΠΕΙ.

Σήμερα η σχολή οδηγών με υπεύθυνο τον Θωμά Σακελλαρίου διαθέτει οχήματα όλων των κατηγοριών (AΜ-Α1-Α2-Α, B-χειροκίνητο & αυτόματο-, C, D, CE).

θωμας σακελλαριου
ιδιοκτητησ

Ο Θωμάς Σακελλαρίου έχει εμπειρία 17 ετών στην εκμάθηση οδηγών όλων των κατηγοριών